Tanári Napok 2017

Kedves Tanárszakos Gólya!

Először is szeretnénk gratulálni sikeres felvételidhez és köszöntünk az osztatlan tanárképzésben! Gyere, és ismerkedj meg leendő évfolyamtársaiddal, felsőbb éves tanárszakos hallgatókkal és leendő oktatóid egy részével egy felejthetetlen retro tábor keretei között!

Többek között lesz túrával egybekötött csapatverseny, éjszakai vetélkedő és kötetlen buli is. A táborba minden olyan gólyát sok szeretettel várunk, aki az osztatlan tanárképzésbe felvételt nyert az ELTE-re, valamint szakpárjai közül legalább az egyik a TTK-hoz, vagy az IK-hoz köthető. A képzéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket a képzés vezető oktatói fogják ismertetni. Jelen lesznek továbbá a mentorok, azok a felsőbb éves hallgatók, akik az egyetemen teendő kezdeti lépéseitek során fognak segíteni nektek – első kérdéseiteket már a táborban feltehetitek nekik.

Addig is kutakodjatok otthon a ruhásszekrényben, hiszen a retro cuccok reneszánszukat élik majd nálunk!

Jelentkezési határidő és jelentkezés menete: hamarosan…

Tanári Napok

Helyszín:Szolnok Turisztikai és Szabadidő Központ , elhelyezés tágas kőépületekben.

Pontos cím: 5000 Szolnok-Tiszaliget

Időpont: 2017. szeptember 7–10. (csütörtök délutántól vasárnap délelőttig)

A táborba minden olyan gólyát sok szeretettel várunk, aki az osztatlan tanárképzésbe felvételt nyert az ELTE-re, valamint szakpárjai közül legalább az egyik a TTK-hoz, vagy az IK-hoz köthető. A képzéssel kapcsolatos legfontosabb ismereteket a képzés vezető oktatói fogják ismertetni. Jelen lesznek továbbá a mentorok, azok a felsőbb éves hallgatók, akik az egyetemen teendő kezdeti lépéseitek során fognak segíteni nektek – első kérdéseiteket már a táborban feltehetitek nekik.

A tábor részvételi díja: 14.000 Ft

Ez tartalmazza: a szállás, az étkezés és a programok költségét, valamint egy tábori pólót.

Amit feltétlenül hozz magaddal:

  • az időjárásnak megfelelő ruházat
  • sportcipő
  • hálózsák
  • esőköpeny
  • fürdőruha, törölköző
  • zseblámpa (igen, elem is kell!)
  • papír, íróeszköz

Utazási információk:

Lejutás a táborba: szeptember 7-én, a Tanáris Évnyitó után, közvetlenül, együtt a Gólyavártól (Múzeum körút), vagy 12:40-kor találkozunk a Keleti pályaudvaron az információs tábláknál.

A vonat 13:10-kor indul, Szolnokra, a jegyet mindenki saját magának vásárolja! 

Hazaérkezés: vasárnap délelőtt

Kedves Gólyák!

A Szervezői csapat már izgatottan várja a tábor kezdetét, reméljük ti is! 🙂

Néhány hasznos információ:
Az első napra, csütörtökre mindenki gondoskodjon megfelelő mennyiségű élelmiszerről, mert aznap csak vacsorát fogtok kapni. Pénteken és szombaton lesz reggeli, ebéd és vacsora is, vasárnapra pedig reggeli.

Amire szükségetek lehet még az első napra hozott élelmiszeren kívül a tábor ideje alatt, az az időjárásnak megfelelő öltözék (bár reméljük, hogy jó idő lesz, de sose lehet tudni), papucs, illetve zseblámpa az esti programokhoz. Ágynemű lesz a táborban.

Fontos! A tábor területére szúró- és vágóeszközöket – így pl. üvegből készült palackot is – tilos behozni!

A regisztráció a táborba érkezésetek után történik, ne feledjétek otthon a személyi igazolványotokat, a diákigazolványotokat, egyéb iratokat, illetve ne maradjon otthon a jelentkezés után emailben kapott voucher se!

Találkozunk csütörtökön!

 

A Szervezők